Even voorstellen

Hoi wij zijn Rig Timorason en Ruben Nikijuluw. Twee jonge enthousiaste koks die samen hebben gekozen om van hun hobby hun beroep te maken. In de Indisch/Molukse cultuur staat eten en samenzijn hoog in het vaandel en dus zul je bij geen enkele familiegelegenheid een tekort hebben aan eten!

Rig is een echte thuis kok die dagelijks voor zijn vriendin en zoontje een gezonde maaltijd op tafel zet, terwijl Ruben een gediplomeerd zelfstandig werkend kok is. Die vanuit zijn hobby de koksopleiding is gaan volgen. Als we samen bij elkaar zijn met onze vriendinnen gaat het dikwijls over eten, eten en nog meer eten. Vandaar dat wij samen hebben gekozen om jullie meer wegwijs te maken in voeding en gezondheid.

Ruben Nikijuluw

Oprichter & Chef

Rig Timorason

Oprichter & Grafisch Designer

WAT GAAN JULLIE OP DE THUIS CHEF VINDEN?

Met een dagelijkse aanvoer van recepten, interessante artikelen en handige keukenproducten, hopen wij jullie waardevolle content te bieden. De meeste recepten komen vanuit onze eigen inspiratie. Maar we koken ook graag recepten van onze familie, van bekende koks, uit kookboeken of vanuit televisieseries zoals masterchef, chef’s table, 24-kitchen en dergelijke.

Daarnaast zijn wij op de hoogte van de laatste keukentrends, de nieuwste kookboeken en onze partners helpen ons daarnaast ook met het vinden van echte keuken must-haves. Onze recepten variëren van simpele
30-minuten maaltijden tot uitgebreide michellin kwaliteit gerechten. Van simpele familierecepten tot echte partyrecepten voor 100 personen.

De passie van Rig en zijn voorkeur naar gezonde voeding in combinatie met de ervaring van Ruben in professionele keukens is een waardevolle combi die garant staat voor de lekkerste gerechten!

Social media

Wij zijn naast onze website ook actief op verschillende social media kanalen. Vindt ons op instagram, facebook, youtube en pinterest voor de laatste updates uit de kookwereld

instagram de thuis chef

Instagram

facebook de thuis chef

Facebook

youtube de thuis chef

Youtube

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op.

Neem contact