Hét familie kookboek van Fitchef

Heb jij thuis last van moeilijke eters? De juiste recepten én de juiste bewerking van ingrediënten kan het verschil maken. Fitchef Family is een nieuw en succesvol kookboek wat zelfs moeilijke ingrediënten aantrekkelijk maakt voor kinderen. Dankzij de kleurrijke en vrolijke plaatjes wordt samen koken met de kids een leuk avontuur. Daarnaast wordt verantwoord koken leuker, lekkerder en eenvoudiger!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTEUR

Ruben

CATEGORIE

Tips & Tricks

GEPUBLICEERD OP

09-11-2020

SOCIAL

de.thuis.chef

In deze blog zullen wij het succes van Fitchef uitleggen. Naast Fitchef Family heeft Mark van Oosterwijck namelijk nog twee kookboeken, genaamd Fitchef en Fitchef Turbo. Mark is zelf een fitnessfanaat en ervaringsdeskundige in onsuccesvol afvallen. Zelf vocht hij jarenlang tegen overgewicht en had hij moeite met het vinden van de juiste recepten die hem zouden helpen met vet verliezen. Lees hier het verhaal van Mark.

Een gezonder eetpatroon voor de hele familie

Als ouder kun je niet vroeg genoeg beginnen met het aanleren van gezond eten voor de kinderen. Je hebt daarnaast als ouder ook een grote impact op het eetpatroon wat zich ontwikkeld bij het kind. Kinderen hebben flink wat voedingsstoffen nodig en leggen bovendien de basis voor hun latere omgang met (gezonde) voeding. Het Fitchef Family boek benadrukt met 99 recepten dat het wel degelijk mogelijk is om kinderen verschillende ‘moeilijke’ ingrediënten te laten eten. Naast het feit dat je kinderen een gezond voedingspatroon aanleert, is het ook een gezonde basis voor jouw eetpatroon!

Voedingswaarde

Bovendien staat er bij ieder recept een complete uitleg over de voedingswaarden van het gerecht. Zo weet jij precies wat het gezin binnenkrijgt aan voedingsstoffen. Uit ervaring spreken wij dat kinderen het leuk vinden om uit dit boek mee te koken. Door samen door het boek heen te bladeren stimuleer je de kinderen om bewust met voeding bezig te zijn. Rigveda gebruikt dit boek ook om samen met zijn zoontje minstens twee keer per week een gerecht uit te zoeken.

FitChef Family

Gezond koken met het hele gezin!

Bestel hier

Voor ieder moment op de dag

Of je nou laat thuis bent van werk, na het eten direct door moet naar sporten of juist alle tijd om te koken? Fitchef Family bied voor elke gelegenheid een passend recept. Van 30-minute meals tot uitgebreide recepten waar je lekker de tijd voor hebt. Naast de avondmaaltijden staan er ook ontbijt, lunch en snackrecepten in! Is jullie kind jarig? Geen probleem er staan zelfs traktaties en complete verjaardagstaarten in!

kinderen koken fitchef family

Meer over Fitchef?

Ben jij ook geïnteresseerd naar de andere kookboeken van Fitchef? Naast Fitchef Family heeft Mark van Oosterwijck nog twee kookboeken. Beide boeken staan beide vol met gezonde en eiwitrijke recepten. Bestel de eerste twee Fitchef boeken nu met korting op Bol.com.

Fitchef 1

Het eerste deel van Fitchef bevat veel praktische informatie over gezond eten. Hoeveel koolhydraten kun je eten? Waarom zijn eiwitten toch zo belangrijk? Wat zijn goede vetten en welke vetten kun je beter vermijden? Welke producten of ingrediënten zijn handig om op voorraad te hebben? Hoe ga je op een verantwoorde manier een hongergevoel tegen? Welke suikers kan ik het beste eten? Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een helder antwoord. Daarnaast bevat het boek maar liefst 105 eiwitrijke recepten die allemaal binnen een half uur op tafel staan.

Fitchef 2: Turbo

Fitchef Turbo richt zich op snelheid en bevat 85  recepten die binnen 30 minuten te bereiden zijn. Naast recepten bevat het boek ook een stappenplan om te komen tot een voedingsschema dat is afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. In vijf stappen stel je vast wat je nodig hebt en hoe je dat vertaalt naar een gezond en passend menu. Het boek heeft twee voorbeelden van weekmenu’s en geeft tips voor een ‘ijzeren voorraad’, bewaartijden en ‘meal prepping’. Kortom: alle ingrediënten om gezond eten zo praktisch en gemakkelijk mogelijk te maken.

FitChef Family

Hét gezonde familiekookboek!

Bestel hier