Vet verliezen dankzij de tips en ervaringen van Fitchef

Vet verliezen is moeilijk, al helemaal als je zowel duurzaam als snel wil afvallen. Het lijkt altijd alsof iedereen om je heen in staat is om snel af te vallen behalve jij zelf. Er is veel informatie over vet verbranden en afslanken beschikbaar. Toch zijn de meesten van deze methodes gefocust op korte termijn resultaten.

Het gevolg van dergelijke afslankmethodes is dat ze alleen helpen met snel afvallen, maar daarna volgt niets meer. Dit betekent dat je met het zo gehete jojo-effect te maken krijgt. Snel afvallen, en daarna vliegen de verloren kilo`s er zo weer aan.

Met FitChef daarentegen haal je een duurzame oplossing in huis. Met dit kookboek ga je snel afvallen en op een duurzame manier vet verbranden. Zodoende weet je zeker dat je verbrandde vet niet meer terugkomt.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

AUTEUR

Rigveda Timorason

CATEGORIE

Gezondheid

GEPUBLICEERD OP

12 oktober, 2020

SOCIAL

de.thuis.chef

Het Verhaal achter FitChef

Fit Chef is geschreven door Mark van Oosterwijck, fitnessfanaat en ervaringsdeskundige als het gaat om onsuccesvol afvallen. Van Oosterwijck vocht lang met overgewicht, en had moeite met het vinden van een recept dat hem zou helpen bij het vet verbranden op de lange termijn.

Hij ontdekte tijdens deze periode dat een aantal dingen het afvalproces bemoeilijkten. Zo merkte hij dat veel kookboeken, die zeggen dat ze je helpen om snel af te vallen, vol staan met recepten met ellelange lijsten ingrediënten. Daarnaast vond hij ook dat de lange bereidingstijden hem niet hielpen om gezonde maaltijden te koken. Dit bleek een te hoge drempel om keer op keer gezonde maaltijden te bereiden.

Ook ontdekte hij dat het vet verbranden bemoeilijkt werd door dat veel recepten vol stonden met exotische producten. Dit betekende dat inkopen doen bij de Albert Heijn of Lidl niet genoeg was. Voor ieder recept moest hij naar een andere winkel. Het gevolg van deze kleine moeilijkheden was dat snel afvallen onmogelijk was. Het kostte te veel discipline om keer op keer alle ingrediënten bij elkaar te zoeken, om vervolgens nog eens uren in de keuken te staan.

Eenvoudig Vet Verbranden met FitChef

Als oplossing hiervoor schreef van Oosterwijck FitChef. Dit is een kookboek waarmee hij in één klap afrekent met alles wat hemzelf in de weg stond bij het vet verbranden. FitChef is een kookboek wat vol staat met eiwitrijke recepten die leuk zijn om te bereiden. Daarnaast zijn de ingrediënten goedkoop en doorgaans beschikbaar in de supermarkt van je voorkeur. Bovendien kook je de maaltijden snel en gemakkelijk.

Het kookboek van van Oosterwijck staat vol met heerlijke eiwitrijke recepten voor ieder moment van de dag. Er zijn dus recepten voor zowel ontbijt, lunch, diner als tussendoortjes. Daarnaast zijn de recepten zowel geschikt voor mensen die duurzaam willen vet verbranden en mensen die snel willen afvallen. Verder zijn de recepten ook uitermate geschikt voor mensen die een fit, gezond en atletisch lichaam willen.

Stappenplan en Balans

Naast al deze overheerlijke eiwitrijke recepten vind je ook een 5-stappenplan in het boek. Met dit eenvoudig toe te passen stappenplan maak je zelf je week menu op maat. Dit is ideaal voor iemand die bijvoorbeeld wil vet verbranden want ieder lichaam en iedere levenssituatie is anders. Bovendien krijg je nog een hoop voorbeeldweekmenu`s cadeau, en krijg je tips voor het voorbereiden van maaltijden.

Buiten dat om is het goed om te weten dat alle recepten in FitChef zijn uitgebalanceerd qua voedingsstoffen. Op deze manier krijg je nooit teveel van één voedingsstof binnen en ben je er daarnaast zeker van dat je genoeg eiwitten, hoge kwaliteit koolhydraten en gezonde vetten binnen krijgt.

Dus ben jij klaar met jojo-en en restrictieve diëten? Heb je je zinnen gezet op een atletisch lichaam en ben wil je voorgoed je vet verbranden? Schaf dan FitChef aan en start nu met snel afvallen. Als je het boek voor 21:00 besteld heb je het morgen al op de deurmat liggen. Daarnaast betaal je geen verzendkosten en krijg je 14 dagen bedenktijd. Dit betekent dat wanneer het boek je tegenvalt je het boek kan terugsturen, waarna je je geld terugkrijgt.

Turbo Afvallen met FitChef Turbo

Bovendien is er het nieuwe FitChef boek. FitChef Turbo is voor de mensen die graag niet te lang in de keuken staan. Dit boek staat vol met de bekende hoge kwaliteit recepten voor vet verbranden en snel afvallen, maar met niet meer dan 15 minuten bereidingstijd. Zelfs als je geen problemen hebt met wat langer in de keuken staan is dit boek een grote toevoeging. Een drukke dag zie je niet altijd aankomen, en met FitChef Turbo weet je zeker dat je altijd een gezonde maaltijd kan koken.

Zowel FitChef als FitChef Turbo maken zowel duurzaam vet verbranden als snel afvallen toegankelijk voor iedereen. Met de eiwitrijke recepten en eenvoudig te bereiden maaltijden, behaal je ongeacht je ervaring in de keuken, altijd je doelen.

FitChef Family

Hét gezonde familiekookboek!

Bestel hier